Nannycare hét alternatief
voor je kind.

Gemaakt met liefde en vakmanschap. Onze geiten en wij maken alleen maar flesvoeding. Die liefde en vakmanschap maken de keuze voor onze geitenmelk nog verstandiger.

Lees verder

Nannycare geitenmelk, lekker & voedzaam

 • Geitenmelk is een goed alternatief voor flesvoeding op basis van koemelk. 

 • Nannycare is flesvoeding op basis van melk van Nieuw-Zeelandse geiten. De smaak is heerlijk zacht en romig.

 • Verrijkt met extra ijzer, calcium, vitamine C, vitamine D en andere vitaminen en mineralen.

Alternate Text

Nannycare getest,
positief verschil!

Nannycare Opvolgmelk is getest door het Wij testpanel. De testmama’s merkten een positief verschil op bij hun kinderen. Veruit de meeste kinderen vonden de geitenmelk heerlijk van smaak. Ook waren ze goed verzadigd na een fles Nannycare Opvolgmelk.

Reviews van onze tevreden klanten

Bestel alle Nannycare producten in onze shop

Opvolgmelk

€ 39,95 p/stuk

Peutermelk

€ 39,95 p/stuk

Onze tevreden klanten aan het woord

 • Mijn zoon is gek op Nannycare geitenmelk.  -Carice van Houten, actrice
 • Het betreft hier mijn kleinzoon van 1 jaar. Zowel het consultatie– bureau als de huisarts adviseerde sojamelk. Mijn kleinzoon lust geen sojamelk, dus mijn dochter wist niet wat ze moest doen. Hij lustte alleen sojavla, maar op deze manier kon hij geen pap eten. Ik ben toen op internet gaan zoeken naar een alternatief voor koemelk en kwam op jullie site terecht. Zo is mijn dochter geitenmelk gaan proberen. Mijn kleinzoon vindt dit wel lekker en eet zijn pap met geitenmelk. Hij drinkt ook geitenmelk tussendoor of bij de boterham.  -Mw. van L.
 • Sinds wij de geitenmelkvoeding van NannyCare gebruiken, kunnen we eindelijk gaan genieten. Vitals bedankt!!!  -V.K.
 • Ik heb de geitenmelk snel ontvangen, zelfs twee proef­verpakkingen. Eerst zelf de melk geproefd en och het was wel in te nemen. Toen maar een papje gemaakt voor m'n peuter. Na een paar happen, eerlijk waar... riep ze uit: "heerlijk!!!", en voor de duidelijkheid, dat was een ongevraagde reactie. Ze wilde zelfs meer. Zo zie je maar weer, smaken verschillen.  -J.
 • Onze Siem krijgt nu het beste uit de fles. Hij is tevreden en z'n ouders ook.   -M. v/d V.
 • Ik gaf mijn zoontje borstvoeding maar met 6 maanden ben ik pap gaan geven. Met geitenmelk van nanny care. Nu is hij ruim 2 en drinkt nog steeds 2 flessen per dag.  -L.S.
 • Het werkt geweldig! Ze slaapt nu ook eindelijk door en is veel rustiger!   -Jelka van Houten, actrice
 • Hier een mailtje uit België, onze dochter doet het uitstekend sinds ze geitenmelk drinkt. Op aanraden van de osteophaat omdat ze koemelk niet goed verteerde. Maar alles loopt tot nu toe prima met de geitenmelk. Dank je wel!  -K. v/d V.
 • Onze dochter Yanne heeft totdat ze anderhalf was borstvoeding (erbij) gekregen. En wilde verder geen melk of melkproducten drinken of eten. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan en vond via de website de peutergeitenmelk, heb een proefverpakking aangevraagd en ja hoor! Ze drinkt het heel goed (ze lust er wel pap van!) en krijgt zo de nodige voedingsstoffen extra binnen. Daardoor groeit ze veel beter en heeft lekker energie om te spelen!  -L.C.
 • Ons kind is door de Nannycare geitenmelkvoeding een droomkind!  -L. de B.
 • We hebben een vrolijk kind die goed slaapt en heel tevreden is, en zijn Nannycare zeer dankbaar net als de natuurgeneeskundige die het aangaf. We hebben een schat van een zoon die zichzelf beter voelt en dat vinden wij ook heel fijn.  -N.B.
 • Mijn dochter doet het hartstikke goed op de geitenmelk en groeit als kool.  -M.P.
 • Het is alweer een tijdje geleden maar ik wilde jullie nog bedanken en laten weten dat mijn zoon het er prima op doet!  -M.B.
 • Ik moet zeggen sinds ik over gestapt ben op Nanny care gaat het super! Nu gebruik ik nog steeds Nanny care Peutermelk, dit is vanaf 1 tot 3 jaar. We zijn er echt blij mee want hij was altijd al heel vrolijk en gezellig maar doordat hij niet echt lekker in z'n vel zat kon hij moeilijk in slaap komen en was gewoon heel onrustig. Nu niet meer, slaapt heerlijk overdag dus ik ben er echt over te spreken!  -S.
 • Ik had echt zo'n beetje alle producten die bij de drogist op de schappen staan wel geprobeerd. Toen kwam ze met de geitenmelkpoeder van NANNYcare. Ze dronk een fles van 250cc in één keer leeg!! Ik wist niet wat ik meemaakte. De volgende dag had ik een oppas en toen ik in de lunch belde om te vragen hoe het ging had ze al drie flessen op! Nou, binnen de kortste keren kwam ze op gewicht en had ze veel meer energie en was ze levenslustiger. Een keer heeft ze met waterpokken en andere klachten in het ziekenhuis gelegen en daarna was ze zo weer bij. Ze dronk wel 7 flessen per dag! Maar het heeft wel een nadeel: ze is nu 13 maanden en wil nog steeds geen groenten en fruit. Ze wil alleen maar geitenmelk... :-)  -Mw. H.
 • Onze dochter doet het goed op de NANNYcare geitenmelk. Ze kreeg hiervoor pepti en ze was altijd erg verkouden. Vooral 's ochtends had ze er veel last van, en na het drinken van een fles. Nu gaat het beter en heeft na een fles nergens last van. We zijn er dus erg blij mee!!  -K.P.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Zoek winkels

Heb je vragen? Wij staan je graag te woord.

Bel 020-8459006 of mail ons via info@nannycaregeitenmelk.nl

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en bovendien de meest natuurlijke. In moedermelk zitten alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft om goed te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. De melk verandert mee met de groei van je kindje, zodat hij of zij in elke fase precies krijgt wat hij of zij nodig heeft. We vinden het belangrijk om je bezoek aan onze website hiermee te beginnen.

Door naar de website