Blogs

Over Hetty

 

Leuk nieuws! NANNYcare is een samenwerking aangegaan met gezondheidsdeskundige en auteur Hetty Crèvecoeur. Hetty schreef het boek Krachtvoer voor vrouwen en is regelmatig te zien bij het programma Koffietijd. Daarnaast is ze kakelverse moeder van haar zoontje Puck.

 

Elke maand kun je interessante blogs en posts verwachten boordevol handige tips & tricks. Houd onze site, Facebook en Instagram dus in de gaten! Volg @nannycaregeitenmelk.

Eerste hapjes bij gevoelige darmpjes

12-06-2019

Tussen de vier en zes maanden mag je kindje naast de borst- of voeding, zijn eerste hapjes gaan proberen. Een mijlpaal in het leven van je kleine spruit! Een wereld van smaken, geuren en texturen ligt open om te verkennen. Maar met welke hapjes begin je nou en wanneer? Natuurlijk wil je daarin goede keuzes maken, zeker als je kindje veel darmkrampjes heeft gehad. We helpen je graag een eindje op weg.

Lees meer

Mama is moe

22-05-2019

Het woord slaap komt in het woordenboek van moeders niet voor, want slapen dat deed je in de prehistorie.  Nu is het schipperen met piepkleine baby’tjes die om de drie uur een borst of fles willen en peuters die je s ’nachts luidkeels en verbazend volhardend uit je bed roepen vanwege dorst, nachtmerries en andere ongein. Overdag is het overleven op een paar miezerige uurtjes slaap en heel veel koffie. Kortom: Mama is moe! In dit blog hebben we dan ook de 10 best tips gebundeld om je een energie boost te geven. Snel verder lezen dus!

Lees meer

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en bovendien de meest natuurlijke. In moedermelk zitten alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft om goed te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. De melk verandert mee met de groei van je kindje, zodat hij of zij in elke fase precies krijgt wat hij of zij nodig heeft. We vinden het belangrijk om je bezoek aan onze website hiermee te beginnen.

Door naar de website