Garantie

 
 
 
niet-goed-geld-terug-garantie

NIET-GOED-GELD-TERUG-GARANTIE

Uitleg en voorwaarden
Doet jouw kindje het niet zo goed op koemelk, dan is flesvoeding op basis van geitenmelk een goed alternatief! Geitenmelk heeft een andere eiwitsamenstelling en kleinere vetbolletjes dan koemelk. En Nannycare geitenmelk is gemaakt met liefde en vakmanschap, en dat merk je. Mocht de Opvolg- of Peutermelk van Nannycare toch niet bevallen, dan kun je gebruik maken van de niet-goed-geld-terug-garantie. Reclame voor zuigelingenvoeding voor baby’s jonger dan 6 maanden is in Nederland niet toegestaan. Daarom kunnen we deze niet-goed-geld-terug-garantie alleen aanbieden op de Opvolg- en Peutermelk van Nannycare.

Wat moet je doen?
Vul het niet-goed-geld-terug-formulier in. Download het formulier hier. Om aanspraak te maken op de niet-goed-geld-terug-garantie stuur je het volgende naar ons op:

 1. De goed afgesloten originele verpakking (Let op, blikken die minder dan de helft aan voeding bevatten vallen niet onder de niet-goed-geld-terug-garantie).
 2. De originele kassabon of het betalingsbewijs (orderbevestiging).
 3. Volledig ingevuld formulier.
   
Stuur je pakketje kosteloos naar:

Vitals Voedingssupplementen BV
T.a.v. niet-goed-geld-terug-garantie
Antwoordnummer 894
1500 VB Zaandam

Zodra wij je pakketje hebben ontvangen, streven we ernaar om je verzoek binnen 14 dagen af te ronden en je hierover per e-mail te informeren.
 
Voorwaarden
 • Het product moet binnen 30 dagen na aankoop naar ons opgestuurd worden.
 • Zonder kassabon (of betalingsbewijs) en originele verpakking kunnen wij de aanvraag helaas niet in behandeling nemen.
 • Het product bevat minimaal de helft van de verpakking.
 • Het product dient volgens de instructies op de verpakking bereid en toegediend te zijn.
 • Maximaal één product per persoon en/of adres.
 • Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van de niet-goed-geld-terug-garantie.
 • Het aankoopbedrag wordt teruggestort via bank-of girorekening. Doorgaans staat het aankoopbedrag binnen 4 weken na goedkeuring van het verzoek op je rekening.
 • Wij behouden ons het recht voor om de niet-goed-geld-terug-garantievoorwaarden tussentijds aan te passen of aan te vullen.

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en bovendien de meest natuurlijke. In moedermelk zitten alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft om goed te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. De melk verandert mee met de groei van je kindje, zodat hij of zij in elke fase precies krijgt wat hij of zij nodig heeft. We vinden het belangrijk om je bezoek aan onze website hiermee te beginnen.

Door naar de website