Veilig en bewezen, waardoor ouders een echte keuze hebben

Geitenmelk is een goed alternatief voor flesvoeding op basis van koemelk. Geitenmelk is een goede bron van eiwitten, essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen. Er zijn zeker verschillen in eiwit en vet tussen geitenmelk en koemelk. Wanneer een kindje het niet goed doet op een formule van koemelk, is het misschien de moeite waard om geitenmelk als alternatief te proberen.

 

Veilig en goedgekeurd  
Met de geitenmelk van NANNYcare is klinisch onderzoek gedaan wat heeft aangetoond dat geitenmelk geschikt is voor jonge kinderen. Dit onderzoek heeft ervoor gezorgd dat de Europese Commissie en de EFSA (de Europese autoriteit voor voedselveiligheid) geitenmelk als basis voor zuigelingenvoeding en opvolgmelk hebben goedgekeurd.  

 


 

Speciaal geproduceerd voor flesvoeding
De ene geitenmelk is de andere geitenmelk niet. De kwaliteit en smaak van geitenmelk worden onder andere beïnvloed door de voeding en leefomstandigheden van de geiten. Voor de geitenmelk van Nannycare is bewust gekozen voor melk afkomstig van geiten uit het prachtig groene, geïsoleerde en schone Nieuw-Zeeland. De geitenmelk komt van 69 kleinschalige boerderijen, waar de geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd. De geiten op deze boerderijen produceren alleen melk voor flesvoeding.

 


 

Zacht en romig  
De boeren verzorgen de geiten met liefde en verwennen ze met speciaal geselecteerd vers voer dat specifiek is afgestemd op het produceren van melk die het meest geschikt is voor (jonge) kinderen. Het verse voer wordt door de boeren zelf verbouwd en bestaat uit een mengsel van verschillende voedergewassen zoals gras, raaigras, cichorei, klaver en alfalfa. Dit geeft de flesvoedingen van Nannycare een heerlijk zachte en romige smaak. 

 


 

Simpel en puur  
Het productieproces van NANNYcare geitenmelkvoedingen is uitzonderlijk simpel, zonder ingewikkelde bewerkingsstappen zoals die toegepast worden op de melkbasis bij veel andere (geitenmelk- of koemelk-)flesvoedingen. Bij Nannycare dient de volle, onbewerkte geitenmelk. inclusief het melkvet, als basis. Hierdoor bevat Nannycare Opvolg- en Peutermelk voldoende hoeveelheden van alle essentiële en semi-essentiële aminozuren, zonder dat extra wei wordt toegevoegd. 

 


 

Uitsluitend lactose toegevoegd
Vanwege Europese regelgeving is het verplicht extra koolhydraten toe te voegen aan flesvoedingen voor kinderen onder de 1 jaar om tegemoet te komen aan de energiebehoefte van deze jonge kinderen. Nannycare kiest bewust niet voor minder gunstige koolhydraten als maltodextrine of glucosesiroop zoals veel andere flesvoedingen, maar maakt uitsluitend gebruik van het duurdere lactose ter aanvulling van het natuurlijke lactose-gehalte in geitenmelk.

 


 

Persoonlijk advies
Nannycare kan een uitstekend alternatief zijn voor kindjes die het niet goed doen op koemelk. Vermoed je een koemelkallergie of een lactoseintolerantie bij je kindje? Neem dan voor een persoonlijk advies contact met ons op via telefoonnummer 020-8459006 (bereikbaar tijdens kantooruren).

Bekijk hier ons complete assortiment. 

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en bovendien de meest natuurlijke. In moedermelk zitten alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft om goed te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. De melk verandert mee met de groei van je kindje, zodat hij of zij in elke fase precies krijgt wat hij of zij nodig heeft. We vinden het belangrijk om je bezoek aan onze website hiermee te beginnen.

Door naar de website