Over ons

NANNYcare Geitenmelk wordt in Nederland geleverd door Vitals

Vitals Voedingssupplementen is de distributeur van NANNYcare Geitenmelk in Nederland. Over het algemeen een merk van voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit, maar wij distribueren ook NANNYcare Geitenmelk. En dat doen we omdat wij geloven dat deze geitenmelk uit Nieuw-Zeeland een goed alternatief biedt voor andere flesvoeding op basis van koemelk. Lees hier meer over de voordelen van geitenmelk in het algemeen en NANNYcare in het bijzonder.

We weten hoe belangrijk het is om de juiste voeding voor je kindje in huis te hebben. Daarom zijn de producten altijd op voorraad. Wanneer je vóór 18:00 bestelt, heb je het de volgende dag al in huis! Of op je werk natuurlijk. Wel zo makkelijk.

Jouw bestellingen worden door Vitals verzorgd en vanaf € 20,- worden deze door heel Nederland gratis thuisbezorgd. Bij de Opvolgmelk en Peutermelk krijg je bij bestelling van twee producten 5% korting en vanaf 3 producten 10% korting. (Deze korting geldt niet voor de Zuigelingenmelk omdat dat wettelijk niet is toegestaan.)

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en bovendien de meest natuurlijke. In moedermelk zitten alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft om goed te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. De melk verandert mee met de groei van je kindje, zodat hij of zij in elke fase precies krijgt wat hij of zij nodig heeft. We vinden het belangrijk om je bezoek aan onze website hiermee te beginnen.

Door naar de website