Professionals

Onderstaande informatie is bedoeld voor personen die beroepsmatig de producten van NANNYcare Geitenmelk adviseren. 

Professionals kunnen voor meer informatie en uitgebreide productinformatie contact opnemen met de distributeur: Vitals Voedingssupplementen op 075 6476050 of info@vitals.nl

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom NANNYcare? Schrijf u hier in en u ontvangt één keer per twee maanden de NANNYcare nieuwsbrief. Let op: deze nieuwsbrief is alleen bedoeld voor professionals.

Wetgeving
Europese commissie hakt knoop door: zuigelingenvoeding op basis van geitenmelk ook in Europa toegestaan.

De Europese Commissie heeft de beslissing genomen de richtlijn voor zuigelingenvoeding aan te passen. Sinds kort staat de Europese Commissie flesvoeding op basis van geitenmelk voor zuigelingen toe. Deze wijziging, naar aanleiding van de positieve wetenschappelijke opinie van de European Food Safety Authority (EFSA), geldt per 28 februari 2014. De Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA) meldt in lijn hiermee dat “geitenmelk als eiwitbron in zuigelingenvoeding wordt toegestaan, mits het eindproduct verder volledig voldoet aan de samenstellingseisen in Richtlijn 2006/141/EG.” Die eisen hebben onder andere te maken met de hoeveelheid vitaminen en mineralen die het product moet bevatten. 

De EFSA heeft haar opinie onder andere gevormd aan de hand van wetenschappelijk onderzoek dat gedaan is met de NANNYcare formules.

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby en bovendien de meest natuurlijke. In moedermelk zitten alle voedingsstoffen die je kindje nodig heeft om goed te kunnen groeien en zich te ontwikkelen. De melk verandert mee met de groei van je kindje, zodat hij of zij in elke fase precies krijgt wat hij of zij nodig heeft. We vinden het belangrijk om je bezoek aan onze website hiermee te beginnen.

Door naar de website